Luxe Safaritenten en Appartementen

Bekend van televisie

Bekend van televisie? Onze villa is in 2019 op televisie geweest bij het programma De Roelvinkjes passen op de winkel. In 2006, 2007 en 2015 waren de vorige eigenaren van Villa La Diva ook te zien bij Ik vertrek.

Lees verder »

De Roelvinkjes passen op Villa Alwin

Misschien komt Villa La Diva u bekend voor. In 2019 was de villa -nog met de naam Villa Alwin- te zien in het SBS6 televisieprogramma De Roelvinkjes passen op de winkel.

Lees verder »

Villa Alwin bij Ik Vertrek

Misschien komt Villa La Diva u bekend voor. In 2006, 2007 en 2015 waren de Boerkampies te zien in het televisieprogramma Ik vertrek. In 2015 met Villa Alwin die we nu ook kennen als Villa La Diva. Vanaf oktober 2019 gaat de familie Boerkamp van start met een nieuw avontuur en mogen wij het stokje […]

Lees verder »

Voordelen van een luxe ingerichte tent

Steeds meer kampeerders maken gebruik van de mogelijkheid om een luxe ingerichte tent te huren. Logisch, want een ingerichte tent brengt vele voordelen met zich mee. Twijfelt u nog of een ingerichte tent een goed idee voor uw volgende vakantie is? Villa La Diva heeft de belangrijkste voordelen voor u op een rij gezet.

Lees verder »