De Roelvinkjes passen op Villa Alwin

Misschien komt Villa La Diva u bekend voor. In 2019 was de villa -nog met de naam Villa Alwin- te zien in het SBS6 televisieprogramma De Roelvinkjes passen op de winkel.

De Roelvinkjes passen op de winkel

Dries, Dave, Donny en Honoria Roelvink passen een paar dagen op het bedrijf van mensen die er nodig eens tussenuit moeten. Deze mensen gaan genieten van een welverdiend uitje terwijl de Roelvinkjes het bedrijf draaiend houden. Op 28 mei 2019 was het de beurt aan onze Italiaanse bed & breakfast.

Heeft u de uitzending gezien en wilt u ook op vakantie naar het paradijsje waar de Roelvinkjes op hebben gepast? Middenin de prachtige natuur van Italië, met een heerlijk glas wijn in uw hand, genietend van de zon? Bent u er echt aan toe om even helemaal tot rust te komen? Zoekt u een vakantieverblijf dat dichtbij de zee ligt? Dan is Villa La Diva dé accommodatie die u zoekt! Villa La Diva is een wijn- en vakantieboerderij, gevestigd middenin de wijnvelden onder het middeleeuwse dorp Montefiore Dell’Aso.

Meer informatie over Villa La Diva

Of bekijk de uitzending op sbs6.nl.

Villa La Diva bij televisieprogramma Ik vertrek

En misschien kent u de villa ook nog van een ander televisieprogramma. In 2006, 2007 en 2015 waren de Boerkampies te zien in het televisieprogramma Ik vertrek met -toen nog- Villa Alwin.

Lees verder en bekijk de 3 afleveringen in onze blog