Wie zijn wij

Steven en Diana

Wij stellen ons graag aan u voor als de nieuwe eigenaren van Villa Alwin in Le Marche / De Marken.

Steven heeft jaren in de financiële wereld gewerkt en Diana had haar eigen kapsalon. Dit hebben wij jaren met veel plezier gedaan, maar wij waren toe aan een nieuwe uitdaging.

Onze roots zijn te vinden in Toscane. Voordat wij met Villa La Diva begonnen, waren wij al actief in Toscane. Onder de naam DivaCamp verhuurden wij tot en met 2020 luxe ingerichte safaritenten op Vallicella Glamping Resort en in 2021 voor één seizoen op camping Blucamp.

In 2020 zijn wij met DivaCamp ook in San Marino begonnen. Ook in San Marino hebben wij de mooiste plekken voor onze gasten uitgekozen en daar onze luxe safaritenten opgezet. Ga naar de website van DivaCamp San Marino.

DivaCamp smaakte naar meer. Na een lange zoektocht is onze blik gevallen op Villa Alwin. Vanaf 1 oktober 2019 hebben wij het stokje overgenomen van Bionda en Alwin, die u misschien wel kent van het programma Ik vertrek.

Steven die geen groot liefhebber van kamperen is en Diana als echte kampeerster. Villa La Diva en DivaCamp sluiten daar helemaal op aan. Luxe, stoer, comfort, avontuur, romantiek… Het beste van twee werelden onder één kap. Wij zien deze manier van glamping in combinatie met een villa dan ook als de ideale oplossing.

Wij zijn een modern gezin en u zal onze kinderen in de vakanties regelmatig tegenkomen.

Wij genieten van alle voorbereidingen, wat ons zeer veel energie geeft en wij hopen u van harte te mogen verwelkomen bij Villa La Diva, de nieuwe naam van Villa Alwin!

Arriverderci!