Voordelen van een luxe ingerichte tent

Steeds meer kampeerders maken gebruik van de mogelijkheid om een luxe ingerichte tent te huren. Logisch, want een ingerichte tent brengt vele voordelen met zich mee. Twijfelt u nog of een ingerichte tent een goed idee voor uw volgende vakantie is? Villa La Diva heeft de belangrijkste voordelen voor u op een rij gezet.

luxe tentVoordeel #1: Slapen in echte bedden

Na een lange dag vol indrukken is niets zo fijn als neervallen op bed en te dromen van nieuwe avonturen. Huurt u een ingerichte tent? Dan valt u neer op een echt bed waardoor u niet ‘op de grond’ hoeft te slapen en de volgende dag weer uitgerust wakker wordt.

23Voordeel #2: Meteen genieten

Na een lange reis hoeft u niet eerst uw tent op te zetten, alle spullen uit de auto te halen, de tent in te richten enzovoort. Uw ingerichte tent is voorzien van al het nodige meubilair en huisraad. Zo kunt u bij aankomst dus meteen genieten van uw vakantie en hoeft u bij vertrek niet extra vroeg op te staan om alles weer af te breken en in te pakken.

3Voordeel #3: Geen gesleep

Het is eigenlijk heel simpel: een ingerichte tent bezit alles wat u nodig heeft aan meubilair en huisraad. Het enige wat u dus mee hoeft te nemen zijn uw persoonlijke benodigdheden. Dat scheelt niet alleen heel veel voorbereidingen en opruimen na de vakantie maar voorkomt ook dat u oneindig veel moet slepen met allerlei spullen.

4Voordeel #4: een mooie plek op de camping

Ingerichte tenten hebben een vaste plek. En eerlijk is eerlijk dit zijn eigenlijk altijd mooie, ruime plekken met zowel zon als schaduw en bovendien niet ver van de faciliteiten. Deze garantie heeft u helaas niet wanneer u zelf met een tent arriveert.

5Voordeel #5: Leefruimte voor het hele gezin

Hoewel de knusheid van een tent ook haar charmes heeft is het, zeker wanneer u kinderen heeft, erg fijn om voldoende leefruimte te hebben om vrij te bewegen. Zeker wanneer uw vakantie ‘verstoord’ wordt door een regenachtige dag is het fijn om vrij te kunnen blijven bewegen.

7Voordeel #6: Plek voor al je spullen

In plaatst van leven uit je koffer en met spullen overal verspreid door de tent biedt een ingerichte voldoende plekken om uw spullen in op te bergen. Een ingerichte tent is bovendien voorzien van een echte koelkast. Geen overbodige luxe in warme landen als Italië.

6Voordeel #7: Vrijheid van kamperen

Kamperen geeft een gevoel van vrijheid doordat u slechts een tentdoek verwijderd bent van de natuur. Met een ingerichte tent geniet u nog steeds van deze vrijheid maar dan op een hele comfortabele manier.

8Voordeel #8: Oneindig veel voordelen

Ingerichte tenten bieden oneindig veel voordelen voor vakantiegangers die willen genieten van de vrijheid van kamperen en tegelijkertijd comfortabel de vakantie willen doorgaan. Overtuigd? Boek uw vakantie in prachtige Le Marche / De Marken met de luxe ingerichte tenten van Villa La Diva.