Over DivaCamp

DivaCamp in Toscane

Bovenstaande afbeelding is het zwembad bij DivaCamp in Toscane. Hier zijn de roots van Steven en Diana te vinden. Voordat wij met Villa La Diva begonnen, waren wij al actief in Toscane. Onder de naam DivaCamp verhuren wij daar luxe ingerichte safaritenten op Vallicella Glamping Resort. Op deze camping hebben wij de mooiste ruime plekken voor onze gasten uitgekozen en daar onze luxe safaritenten opgezet.

Vallicella Glamping Resort is een prachtige terrascamping gelegen in een oude olijfboomgaard aan de voet van de Monte D’Alma bij Scarlino in de provincie Grosseto, Toscane. De camping biedt een aangenaam verblijf in het glooiende Toscaanse landschap met faciliteiten voor jong en oud. Hier kunt u met de hele familie genieten van het Toscaanse landschap.

Zijn wij op Villa La Diva volgeboekt in de door u gewenste periode? Of wilt u bijvoorbeeld een week in Le Marche combineren met een luxe glamping in Toscane? Bekijk dan ook eens onze andere website, DivaCamp. Ook daar vindt u alle ruimte, luxe, comfort en persoonlijke aandacht zoals u van ons gewend bent.

De camping, Vallicella Glamping Resort, ligt dermate centraal dat het voor jong en oud een heel goede uitvalsbasis is voor leuke culturele excursies. Geniet van het natuurpark Maremma of van één van de zeven mooiste stranden van Italië: Cala Violina. En wat dacht u van de mooie Toscaanse stadjes Grosseto en het middeleeuwse Massa Marittima? DivaCamp ligt op slechts 7 kilometer van de kristalblauwe Middellandse Zee.

De luxe Junior Safaritenten, Canvas Lodges, Safaritenten en Safari Lodges van DivaCamp hebben allen prachtige ruime plekken. Omgeven door olijfbomen, cipressen en pijnbomen waardoor u geniet van voldoende schaduw. De camping is begin 2019 gerenoveerd.

Enthousiast geworden over DivaCamp in Toscane?

Lees snel verder en bekijk meer foto’s

.