Over DivaCamp

DivaCamp in Toscane

Bovenstaande foto is van het zwembad bij DivaCamp Toscane op camping Blucamp. In Toscane zijn de roots van Steven en Diana te vinden. Voordat wij in 2019 met Villa La Diva en in 2020 met DivaCamp San Marino begonnen, waren wij al actief in Toscane. Onder de naam DivaCamp verhuren wij daar luxe ingerichte safaritenten. In de beginjaren op Vallicella Glamping Resort en sinds 2021 op camping Blucamp. Op deze camping hebben wij de mooiste ruime plekken voor onze gasten uitgekozen en daar onze luxe safaritenten opgezet.

De luxe lodges en safaritenten van DivaCamp staan op de prachtige camping Blucamp. Deze camping is gelegen in het natuurgebied de Maremmen, Toscane. De camping is bij uitstek een familiecamping met een scala aan voorzieningen voor alle leeftijdsklassen. Bovendien biedt de centrale locatie een ideale uitvalsbasis voor excursies en avonturen. Camping Blucamp is dé camping voor een ontspannen en onvergetelijke vakantie in Toscane.

Zijn wij op Villa La Diva volgeboekt in de door u gewenste periode? Of wilt u bijvoorbeeld een week in Le Marche combineren met een luxe glamping in Toscane? Bekijk dan ook eens onze andere website, DivaCamp. Ook daar vindt u alle ruimte, luxe, comfort en persoonlijke aandacht zoals u van ons gewend bent.

Geniet van het natuurpark Maremma of van één van de zeven mooiste stranden van Italië: Cala Violina. En wat dacht u van de mooie Toscaanse stadjes Grosseto en het middeleeuwse Massa Marittima? Of de nabijgelegen zilvermijn met treintje? DivaCamp Toscane ligt op slechts 8 kilometer van de kristalblauwe Middellandse Zee.

De luxe Junior Safaritenten, Canvas Lodges, Safaritenten en Safari Lodges van DivaCamp hebben allen prachtige ruime plekken. Omgeven door olijfbomen, kastanjebomen en notenbomen waardoor u geniet van voldoende schaduw.

Enthousiast geworden over DivaCamp in Toscane?

Lees snel verder en bekijk meer foto’s